Isolatie nodig? Vergelijk en bespaar!

Ideale moment voor isoleren van spouwmuren

Nu de lente vol bezig is, is dit de ideale moment om je bestaande spouwmuren te laten na-isoleren. Droog en warmer weer met ideale werkomstandigheden met langere werkdagen.

Daar vele huisbezitters, pas weer hieraan gaan denken bij de eerste koudere nachten in het najaar, hebben de isolatiebedrijven ook wat meer ruimte in hun agenda deze maanden.

Zo werden in april 2017 ook weer 1505 spouwmuren geïsoleerd. Dit lijkt weer een mooie vooruitgang van extra geïsoleerde woningen, maar de schatting is nog steeds dat er maar liefst 500.000 woningen in Vlaanderen wachten op na-isolatie.

Een waanzinnig getal, zeker daar je de directe voordelen van gevelisolatie met een lagere energiefactuur, meerwaarde voor je woning en direct hoger wooncomfort in je woning gaat opleveren.

In 2017 zijn er nog steeds hoge subsidies bij het isoleren van je muren. Verwacht wordt ook dat die de volgende jaren zal afgebouwd worden om zo de druk hoger te zetten op wie het nu nog niet heeft gedaan en dus nog geen offerte heeft aangevraagd.

Related Posts

About The Author

Add Comment